Haz

Gençlik ve Spor Bakanlığının "Kim bilir" sloganıyla düzenlemiş olduğu kültür ve sanat yarışmasında Ege Bölgesi birincisi olan Enes AYTAN, Semih Ahmet KOÇAK ve Hamza YAKŞİ'den oluşan okul takımımız Türkiye şampiyonluğu için yarışacaktır. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyor ve şampiyonluklarıyla bizi gururlandıracaklarına inanıyoruz.

Haz

Yeşilay'ın düzenlediği liseler arası münazara turnuvasında Ege Bölgesi finalisti olan Semih SÖNMEZ ve Sevde DÖNMEZ'den oluşan okul takımımız danışman öğretmenleri Şerife AKKOYUN eşliğinde 22-23 Haziran 2022 tarihinde Türkiye Final Şampiyonasında yarışmak üzere İstanbul yolcusu.

Başarılarıyla bizi gururlandıran okul takımımızı gönülden destekliyor ve başarılar diliyoruz.

Haz

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Afyonkarahisar Belediyesi ve Eğitim Bir-Sen'in ortak olarak düzenlemiş olduğu kitap okuma yarışmasında TOKİ Sosyal Bilimler Lisesi olarak öğrencilerimiz iyi bir okuyucu olduklarını belgelendirdiler. Başarılarıyla bizi gururlandıran öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

22 Mart 2022 tarihinde Afyonkarahisar Veysel Eroğlu Kafeteryasında okulumuz 10. sınıf öğrenci ve öğretmenleriyle kahvaltı etkinliği düzenlenmiştir.

Emeği geçen idareci öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.