Afyonkarahisar Gençler Arası Bilgi Yarışması

Gençler Arası Bilgi İl Birinciliği Yarışması Afyonkarahisar Gençlik Merkezi Spor Salonunda yapıldı.Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Kültür ve Sanat yarışmaları bünyesinde "Kim Bilir" sloganıyla hayata geçirdiği Gençler Arası Bilgi Yarışması Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Spor Salonunda yapıldı.
          Lise (13-18 yaş arası) ve Üniversite (18-25 yaş arası) olmak üzere iki bölüm halinde gerçekleştirilen 'Gençler Arası Bilgi Yarışması'nda 47 grupta 141 öğrenci yarıştı. Genel Kültür Genel Yetenek konularından seçmeli 10 soru yöneltildi.

Lise bölümünde de 30 grup arasından,Okulumuz 12-B sınıfı öğrencilerinden Enes AYTAN, Semih Ahmet KOÇAK ve Hamza YAKŞİ'den oluşan grup birincilik elde etti.

Dereceye giren öğrencilere Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah DERECİ, Gençlik Hizmetleri Müdürü Ahmet ERTÜRK, Şube Müdürü Emine TÜRK ve Afyokarahisar Gençlik Merkezi Müdürü İsmail KILINÇ madalya ve başarı belgelerini takdim etti.

Birinci olan öğrencilerimiz, Denizli'de yapılacak olan Bilgi Yarışması bölge finalinde ilimizi temsil edecekler.

Hedef Türkiye Birinciliği!

23-05-202223-05-202223-05-2022