Mrt

Hakemliklerini spor kulübü öğrencilerimiz olan Cenk KARACA ve Hasan KÜÇÜKSAĞRICIOĞLU’nun yönettiği müsabakada öğretmen ve hizmetli kadrosundan oluşan SANCAK takımı KOCATEPE’yi 2-0 mağlup durumdan geri dönerek 4-2 mağlup etmiştir, öğretmenlerimizi ve hizmetlilerimiz kutlarız..

Mrt

Okul içi futsal turnuvası okul müdürümüz Hakan EMRE’nin temsili vuruşuyla start aldı..

Mrt

İstiklal marşının kabulüne ithafen okul içinde düzenlenen futsal turnuvasının açılış maçında kazanan taraf 2-1’le Kocatepe’yi yenen Garbın Afakı oldu.

Şbt

Okul ziyaretleri kapsamında İl Milli Eğitim Müdürümüz Miraç Sünnetçi okulumuz TOKİ Sosyal Bilimler Lisemizi ziyaret etti. İl müdürümüz okulumuzda yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak ,sınıflarımızı ziyaret ettiler. Öğrencilerimizle sohbet eden İl Milli Eğitim Müdürümüz, istek ve talepleri dinledi . Ziyaret hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile son buldu

Şbt

Okulumuz 9/B sınıfı rehber öğretmeni Emine Türk ve öğrenciler; motivasyonlarının artırılması, sınıf içi iletişimin gelişmesi, çevreye duyarlılığın artırılması  amacıyla Veysel Eroğlu parkında  biraraya geldiler. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Şbt

Bakanlığımız bünyesinde gerçekleştirilen "Kutadgu Bilig Okumaları" konulu projede okulumuzu başarıyla temsil eden öğrencilerimiz Selen AKOSMAN, İrem SAYAT, Rana DEMİREL ve Ceylin SÜMER'i ve Edebiyat Öğretmenimiz Cevdet DURSUN'u Müdür Yardımcımız Ayşe UÇUR'u tebrik ediyor bize bu mutluluğu yaşattıkları için teşekkür ediyoruz.