T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - TOKİ Sosyal Bilimler Lisesi

Afyon’da yine bir ilk!

     Okul Sporları faaliyetleri kapsamında Afyonkarahisar’da İlk kez Karakucak Güreşi müsabakaları düzenlendi. Müsabakalara 65 sporcu katılım sağladı.

 

  

Yarışmaların sonunda dereceye giren sporcular, Türkiye Şampiyonası'nda Afyonkarahisar'ı temsil etmeye hak kazandı. Zorlu mücadelelerin ardından öne çıkan başarılı isimler, hem şehrin hem de kendi spor branşlarının gururu oldu.Dereceye giren sporcuların başarıları, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu tarafından takdirle karşılandı. Müdür Kasapoğlu, sporculara verdikleri emek ve ortaya koydukları performans dolayısıyla tebriklerini iletti.Ödül töreni, sporcuların aileleri ve spor severlerin yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Dereceye giren sporculara verilen ödüller, onların başarılarına olan desteğin ve teşvikin bir göstergesi oldu.

75 kilogramda Can Polat Demirel birinci, Okulumuz 11/H sınıfından Ömer Faruk Selçuk ikinci, Hasan Hüseyin Çakırkaya üçüncü olmuştur. Yarışmada dereceye giren öğrencimizi ve bütün yarışmacılara başarılar diler, bölge şampiyonasında okulumuz ve kendisi adına güzel dereceler almasını temenni ederiz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 26.04.2024 - Güncelleme: 26.04.2024 14:08 - Görüntülenme: 100
Kaynak: https://www.odakgazetesi.com/afyondayinebirilk
  Beğen | 0  kişi beğendi