2024 YILI BURSLULUK SINAVI BAŞVURULARI

2024 yılı devlet parasız yatılılık ve bursluluk sınavı başvuruları 13 Şubat 2024 tarihinde başlayıp 01 Mart 2024 tarihinde bitecektir. Sınav başvuruları için gereken evraklar temin edildikten sonra öğrenci velisi ile birlikte okuldan onaylama işlemi yapılacaktır. Sınavla ilgili aşağıdaki açıklamalara dikkate ederek başvuru işlemlerini tamamlayabilirsiniz.

*  Sınavda öğrencilerimiz kılavuzda yayımlanan kazanımlardan sorumlu olacaklardır.

*  Sınav 21 Nisan 2024 tarihinde yapılacaktır.

*  Sınav giriş belgeleri 14 Nisan 2024 tarihinden itibaren e-okulda yayınlanacaktır.

*  Başvuru yapabilmek için 2023 yılına ait kişi başına düşen gelirin 111.600 TL’yi geçmemesi gerekmektedir. Kişi başına düşen gelir ailenin toplam geliri kişi sayısına bölünerek bulunur.

*  Başvuru internet üzerinden yapılabilir. Fakat onaylatmak için öğrenci velilerinin okula gelip başvuru formunu imzalamaları gerekmektedir.

* Başvuru yapmak için 2023 yılı gelir durumunu gösteren belge ile aşağıdaki bağlantıda örneği doldurulmuş EK-2 formunun doldurulup onaylattırılıp okul idaresine teslim edilmesi gerekmektedir. (Pansiyon Müdür Yrd. Fatma Yiğit)

* Sınav sonuçları 17 Mayıs 2024 tarihinde açıklanacaktır.