AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - TOKİ Sosyal Bilimler Lisesi

Kas

TOPLANTIYA OKUL KONFERANS SALONUNDA 25.11.2018 PAZAR GÜNÜ SAAT 12.00´DA BAŞLANACAK, YÖNETİM VE DENETLEME KURULLARINA ÜYE SEÇİMLERİNDEN SONRA VELİ-ÖĞRETMEN GÖRÜŞMELERİ İÇİN DERSLİKLERE GEÇİLECEKTİR.

Eyl

Nis

II. DÖNEM VELİ TOPLANTISI 12 NİSAN PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 16.15-18.15´TE YAPILACAKTIR.

Kas

25.11.2017 CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 12.00´DA VELİ TOPLANTISI YAPILACAKTIR.

Eyl

Hazırlık sınıfında öğrenim görmeden 9. sınıfa doğrudan geçmek isteyen öğrencilerin velilerinin, yeterlilik sınavından 5 gün önce yani 25 Eylül pazartesi gününe kadar okul yönetimine yazılı olarak başvurmaları gerekmektedir. Başvurusu alınan öğrenciler, birinci yabancı dil dersiyle Türkçe dersinden ekim ayının ilk haftası içinde yeterlilik sınavına alınacaktır. Bu sınavlar, sorumluluk sınavlarıyla ilgili usul ve esaslara göre yapılacaktır. Her iki dersten de en az 70 puan alan öğrenciler başarılı sayılarak 9. sınıfa geçecek; başarılı olamayan öğrenciler hazırlık sınıfına devam edecektir.

Sınavlar, tüm İngilizce öğretmenlerinin 2-6 Ekim tarihlerinde Bakanlık görevlendirmesi gereği seminere katılacak olmaları sebebiyle öne alınmış olup İngilizce yazılı sınavı 9 Ekim Pazartesi, İngilizce sözlü sınavı 10 Ekim Salı; Türkçe sınavı 5 Ekim Perşembe günü yapılacaktır.