Hakan EMREN - Okul Müdürü

Hakan EMREN 25 Mayıs 1978´de Afyonkarahisar´da doğdu.  Devrim İlkokulunu Afyonkarahisar´da okuduktan sonra Burdur Ticaret Meslek Lisesini bitirdi. Yükseköğrenimi Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih bölümünde tamamladı. Yüksek Lisansını Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstüsü, Tarih Anabilim Dalında tamamlamıştır.

Afyonkarahisar ilçesi İscehisar´da Çalışlar İlköğretim Okulu  Müdür Vekilliği, İscehisar Baddal Aygün Anadolu Lisesi Müdür Yardımcılığı, İscehisar İmam Hatip Ortaokulu ve İscehisar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Kurucu Müdürlüğü yapmıştır. 09/12/2014 - 22/12/2023 İscehisar Mehmet Çakmak Anadolu Lisesi, 22/12/2023 tarihinde okulumuzdaki görevine başlamıştır.  Evli ve üç çocuk babasıdır.